• +359 888 449384

Автоматични автомивки

Стоманеният огледален вход на AVW е свободно стоящ с изключително голямо регулируемо огледало. Предварителната пистолетна станция AVW от неръждаема стомана разполага с резервоар за гравитационно подаване, с регулируеми контроли, съдържащи се вътре в резервоара.Транспортьори/конвейрна лента

 

 

Транспортните транспортьори AVW са проектирани за по-голям контрол върху автомобила с по-малко ограничения за типа превозно средство, което се мие. С четирите гуми на колана спирането и кормилното управление няма последствия. Елиминирането на направляващите релси също така елиминира повредата на колелото.

AVW Roller Conveyor се отличава с триколесна конструкция, изработена от тежкомерна стомана или по избор неръждаема стомана.

Нашият ролерен корелатор е изработен от неръждаема стомана и издръжлив UHMW. Неговият опростен дизайн пасва на повечето съществуващи рамки и може да бъде персонализиран, за да отговаря на нечетни размери.

 

Априкатори

 

Арката на апликатора AVW е изработена от дълготрайна неръждаема тръба с много възможности за сапун, кондициониране, изплакване и довършване.

Душ колекторът е изработен от неръждаема тръба 1,5 "х 1,5" с 1-5 реда дупки, достъпни за широк диапазон от потоци на вода.

Подови апликатори на AVW се отличават с изчистен дизайн на апликатора от неръждаема стомана, имат минимални изисквания за пространство, използват компютър или контрол на протектора и осигуряват възможност за въздушно пенообразуване.

 

Арки с високо налягане и водоструйки


Нашите арки с високо налягане от неръждаема стомана осигуряват високо налягане, покритие с голям обем, за да отговорим на днешните изисквания за цялостно изплакване на пяна и сапун.

Стационарната фиксирана водоструйка на AVW, въртящата се странична водоструйка с въртеливо движение с високо действие, оръдието на въртящото колело и шарнирният Turbo водоструйка предлагат най-широката гама от ефективни опции в технологията на измиване с вода с високо налягане.

И изключителният кръгла водовструйка на AVW осигурява силно въздействие в съчетание с ултра дълго време на пребиваване.

 

Z-образни и контурни комбинации

Нашите комбинации от оборудване са идеални за икономия на пространство в къси тунели и за производителност при по-дългите високоскоростни тунели.
Някои комбинации, като Z-Wrap / Contour Combinations, са възможни единствено при оборудване от AVW и предлагат ненадмината производителност.
Комбинираните единици рутинно увеличават броя на измитите автомобили с 20-30% в сравнение с традиционното правило „брой на колите е равна на дължината на тунела“.

 

Странични/таванни четки за измиване

 

Завесата AVW Mitter има уникално движение на кошницата.

AVW Top, Dual Top и Tilting Top четки са предназначени за почистване на качулки, предни стъкла и покриви на превозни средства и осигуряват дълго време за пребиваване на проблемните зони.

 

Рокерската четка от неръждаема стомана AVW е регулируема под ъгъл, така че да можете да съответствате на ориентацията на четката на колата с формата на автомобила.

 

Страничната шайба за контур на AVW е проектирана за цялостно почистване на страните на автомобилите при по-висока скорост, превъзхождайки правите странични четки.

 

 

Приставки за измиване на гуми
Устройството за миене на гуми AVW е с нисък профил в стандартни конфигурации или стъпаловидна четка и може да бъде разположено под Митер завеси и Горни четки, за да спестите място.


Апликаторът за превръзка на гуми е проектиран да свети гума на ролкови транспортьори или лентови транспортьори с изключителна устойчивост. Опционален контролер за дозиране осигурява по-постоянен блясък и елиминира химическите прашки, капки и отпадъци.

 


Вентилатори
Вентилаторите AVW се предлагат във високоефективни модели с мощност 10 к.с. и 15 к.с. от неръждаема стомана или UHMW пластмасови корпуси. Изключителните скорости на дюзите позволяват адаптиране към проблемните зони или проблеми с шума в чувствителни инсталации. На практика се предлага неограничен набор от дизайни на сушилни системи с гъвкави системи за монтаж. Накрайници за завъртане, MCC с променлива скорост, предварително изсушаване на въздуха и „A.I.R. Дроселите на вентилатора Gate ”осигуряват пълна гама от допълнителни възможности за работа и контрол.

 


Оборудване за Командна стая
Помпените станции с високо налягане от неръждаема стомана захранват всяко оборудване с до три помпи на станция (с размери 8, 20 или 30 gpm) и до 1000 psi.

Хидравличните агрегати AVW имат надеждни, дълготрайни компоненти, изградени да издържат десетилетия. Те са изработени от неръждаема стомана и се предлагат в конфигурации от 2 до 7 порта.

Химичните помпени станции AVW са изградени върху лесни за почистване и поддръжка панели от неръждаема стомана.

 


Прахосмукачки

Вакуумните системи AVW добре се вписват в мястото за измиване, а конструкцията им от неръждаема стомана е практически устойчива на атмосферни влияния. Те се предлагат с редица опции, включително централен вакуум сепаратор или с високоефективен вакуум двигател, управляван от свободен бутон за притискане или кутия с монети. Монтирани на бетонен остров нашите вакуумни системи предлагат лесен начин за добавяне на допълнителен капацитет към всеки обект.

 


Адрес

ул. д-р Вълкович № 6,
гр. Пловдив 4000, България
e-mail адрес:
pinkplusmarketpl@gmail.com
pinkplus@mail.bg

За връзка с нас

телефон:
+359 888 449384