• +359 888 449384

1. ЕскаваториЗа извличането на пясъка и чакъла Бейер произвежда механични минни съоръжения, които се казват Multi Bucket/Мулти лопата/ и Grab Dredgers/Екскаватор за загребване/. Multi Bucket лопатите са проектирани в две модификации: плаващи или прилепени към брега. Те са различни по размер и затова имат и различен капацитет. Крайбрежните екскаватори достигат дълбочина 12м. В отделни случаи 15м. Плаващите екскаватори достигат дълбочина 18 м, а в отделни случаи и повече от 20м. Плаващите са проектирани като плаващи центрове, които имат обхват на загребването между 4 и 15 м3.Малките заводи са създадени и приспособени да действат като кранове, докато големите са проектирани като скрипец за вдигане на тежести. Капацитетът зависи от дълбочината на извличане /повече от 100метра/

Центрове за пресяване

Вибриращите сита на Бейер захранват кръгли осцилатори с висок специфичен капацитет.Обсегът на действие започва от частици с по-големи размери 2мм до по-малки 250-300мм. Вие можете да пресявате пясък, чакъл, ситен чакъл, лепкава почва и всичко останалоКомпактно сито

2 x 1 m 2 рамка на ситото
Обособени в 2 фракции/части
Хидравлична наклонена решетка
Дизелов двигател
Одобрение от Германия

Tandem-Globetrotter

2,5 x 1,25 m 2 рамка на ситото
Обособени в 3 фракции
Хидравлична наклонена решетка
Дизелов двигател и одобрение от немските пътища
Незадължителен отвор за директно захранване от мелница


Globetrotter

3,0 x 1,25 m 2 рамка на ситото
Обособени в 3 фракции
Хидравлична наклонена решетка
Дизелов двигател и одобрение от немските пътищаMSK650V

2 x 1 m 2- рамка на ситото
2,5 x 1,25 m 2-рамка на ситото
Обособени в 3 фракции
Хидравлична наклонена решетка
Дизелов двигател
Ремарке за придвижване от едно място на друго
2 транспортни пилони


MS- Plants

MS- Plants са сита, които са произведнеи специално по определени от клиентите размери. 2 или 3-рамкови сита с размери от s 2 x 1 m to 4 x 1,5 m могат да бъдат произведени.Благодарение на дизеловия двигател и ремаркето, центровете могат да бъдат премествани.Ситата имат огромен самосвал, който се контолира чрез радио управление.Допълнително може да се инстал;ира пръскачка на вода за разтваряне на глина или друг материал.

нагоре

Рециклиращи системи

Системите за рециклиране на Бейер представляват мобилни барабани за пресяване,които могат да бъдат влачени/теглени от кола. Ситото може да извлича материал от земята и да смила отпадъците с капацитет 20м3 на час. С помощта на колело- товарач материалът постъпва в самосвал. Висококачественият контролен дозатор транспортира материала до барабана. Скоростта на барабана е също контролирана. Слоя за пресяване,който е прикрепен към основния барабан е с променлив капацитет и може да бъде нагласен и настроен спрямо материала, който ще се пресява. Два транспортни ремъка придържат големия материал. Благодарение на дизеловия, ситото не зависи от никакво друго енергийно захранване.

Барабанни сита

Барабанните сита на Бейер представляват мобилни и стационарни циркулиращи, въртящи се сита за пресоване на дървесина, дървен материал, смесена тор, почва и строителен чакъл. В барабана пресетият материал се върти в кръг и се разпределя по определен размер. Барабана съдържа продупчена метална пластина. Докато той се върти, циркулацията и триенето продължават, също така четката,която почиства системата работи и всичко това води до ефекта на пресяване дори при наличието на голямо количество хумус или други подобни материали.

Барабанни сита

Дължина на барабана

Диаметър на барабана

TSM 2500

2.500 mm

1.900 mm

TSM 2500 XL

3.200 mm

1.900 mm

TSM 3500

4.000 mm

1.500 mm

TSM 5300

5.300 mm

1.900 mm

TSM 5500

5.500 mm

2.100 mm

За обхвата на ситовите барабани, Бейер разви и създаде Star screen. Това е машина,която е снабдена с приспособление за нарязване на тънк ивици и въртящо се сито. Star Screen е подходяща за материали, които трудно се пресяват като строителниотломки, чакъл,домашен прах, натрошени скали, тор и т.н.Star Screen е сито, което хвърля/ разпределя материала. Това означава, че всяка стрела хвърля материала по посока на изхода. В зависимост от скоростта и капацитета на ситата, се произвеждат различни размери. Материала се транспортира от ос до ос и се върти и пресова продължително. Въртящото сито в комбинация със Star Screen има висока ефективност.

Сепаратори

BEYER Toner е машина за сепариране/разделяне на мек и твърд материал,например отделянето на глина/прах от пясък. Барабана съсъдржа части от назъбени прътове, които разбиват меката пръст под налягане с помощта на валяци с различна твърдост и тя се утаява.


Бейер предлага сепаратор за материали с по-леко относително тегло, който е полумобилен и отделя течните от сухите материали. Отделените леки и тежки материали се прецеждат и в тях не остава никакво количество вода. Машината работи с минимална консумация на енергия.

Други инсталации


Фирма Бейер има възможността да произведе и достави всякакъв тип машини,свързани с рециклирането, сепарацията и извличането на пясък, чакъл и всякакви други строителни материали.

нагоре

Адрес

ул. д-р Вълкович № 6,
гр. Пловдив 4000, България
e-mail адрес:
pinkplusmarketpl@gmail.com
pinkplus@mail.bg

За връзка с нас

телефон:
+359 888 449384